DNA Puhelinliittymät

DNA tarjoaa sinulle monipuoliset puhelinliittymät, joihin voit valita haluamasi lisäpalvelut, kuten sähköisen eSIM-kortin, Turvapalvelun ja DNA Mobiilivarmenteen. DNA:n sivuilla voit vastata lyhyeen kyselyyn, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

DNA Rajaton -liittymät on suunniteltu siten, että ne sisältävät rajattoman määrän puhetta ja viestejä niin kotimaassa kuin EU- ja ETA-alueilla. Ne sisältävät myös datarajan, joka määrittää, kuinka paljon voit vuorokaudetta käyttää nettiä ulkomailla matkustaessasi EU:n alueella. Rajaton- liittymissä netin maksiminopeus vaihtelee liittymästä riipppuen, joten voit valita juuri itsellesi sopivan liittymän sen perusteella, kuinka paljon käytät internetiä puhelimellasi.

DNA:lla et maksa ylimääräistä

Kaikki eivät puhu ja viestittele paljon, jolloin kalliit puhe- ja tekstiviestipaketit valuvat hukkaan. Heitä varten DNA on räätälöinyt omat liittymänsä. Niissä maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan, mutta saat puhelimeesi rajattoman internetin eri nopeuksilla. Mikäli et kaipaa puhelimeesi internetiä ollenkaan, tarjoaa DNA sinulle myös liittymän, joka ei sisällä nettiä ja jonka puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan.

DNA Prepaid

DNA tarjoaa sinulle myös erilaisia prepaid-vaihtoehtoja, jolloin maksat puhelimesi käytöstä etukäteen. Voit valita liittymän, jossa maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan samaan hintaan koko EU:n alueella ja internetistä kiinteän päivähinnan kotimaassa ilman datakattoa. Prepaid- liittymiin saa myös rajattoman internetin kuukausipaketin. Voit valita myös liittymän, joka sisältää kiinteään päivähintaan rajattoman määrän puheluita, viestejä ja internetin käyttöä. DNA tarjoaa prepaid-liittymille oman sovelluksen, jonka ansiosta voit helposti hallinnoida muun muassa liittymään liitettäviä lisäpalveluita, kuten nettipaketteja.

Sano ei ylisuurille laskuille

Halutessasi voit asettaa liittymääsi myös saldorajan, jonka ylittymisen jälkeen voit vastaanottaa puheluita ja viestejä, mutta et voi itse enää lähettää viestejä ja voit soittaa puhelimellasi vain yleisiin hätänumeroihin ja ilmaisnumeroihin, kuten DNA:n asiakaspalveluun. Voit myös valita datarajoituspaketin ulkomaanmatkaa varten, jolloin puhelinlaskun suuruus ei ole yllätys kotimaahan palattuasi. Jos liikut paljon Suomen raja-alueilla, voit kytkeä päälle verkkovierailueston, joka estää liittymän käytön ulkomaan verkossa. Tämän lisäksi voit asettaa liittymään eritasoisia estoja niin puheluihin kuin tekstiviesteihin. Tekstiviestiesto estää myös mobiilimaksut valitsemallasi estotasolla.

DNA tarjoaa liittymät ilman sitoutumista

Yksikään DNA:n liittymistä ei sisällä määräaikaisuutta, joten voit aina vapaasti vaihtaa liittymääsi, mikäli olet siihen tyytymätön. DNA:lla on useita vaihtuvia tarjouksia, mutta useissa liittymissä on perustarjouksena vuoden alennettu hinta, jonka jälkeen hinta palaa normaalille tasolle. DNA antaa liittymäasiakkailleen myös useita etuja, kuten halvemman 4G-netin, halvempia puhelimia ja alennuksia kanavapaketeista kuten DNA TV ja DNA Sport. Keskittämällä asiakkuutesi DNA:lle voit siis saada runsaasti rahanarvoisia etuja.

Turvallinen puhelinliittymä lapselle

DNA Turvapaketti puolestaan suojaa sinut viruksilta ja haittaohjelmilta. Sen lisäksi voit paketin avulla hallinnoida lapsesi puhelimen käyttöä, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida lapsesi käyttämiä sovelluksia ja asettamaan erilaisia rajoituksia ruutuajalle niin arkena kuin viikonloppuina. Voit myös estää sisältöä, jolloin lapsesi pääsee käsiksi vain ikäisilleen tarkoitettuun sisältöön. Tietoturva on saatavilla yhdellä kuukausimaksulla jopa 25 eri laitteelle, joten suojaat koko perheen puhelimien lisäksi myös kaikki muut kotisi internetiä käyttävät laitteet helposti samalla paketilla.

DNA tarjoaa monipuoliset lisäpalvelut puhelimeesi

Oma DNA -mobiilisovelluksella voit helposti muokata liittymiäsi ja löydät sieltä myös sinulle tarjotut asiakasedut. Siellä näet myös kaikki laskusi ja pystyt myös maksamaan ne sovelluksen kautta niin halutessasi.

DNA tarjoaa sinulle siis kattavan valikoiman erilaisia liittymiä ja lisäpalveluita. DNA pyrkii täyttämään asiakkaan pienimmätkin toiveet puhelinvastaajapalveluista mobiilimaksamiseen. DNA Mobiilivarmenne on puolestaan sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessasi, joten voit käyttää sitä näppärästi paikoissa, joissa vaaditaan sähköistä tunnistautumista. DNA tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata liittymästäsi juuri sinulle sopivan paketin.