Elisa puhelinliittymät

Elisa tarjoaa runsaasti erilaisia puhelinliittymiä, joiden kuuluvuusalueella asuu 99% suomalaisista. Suurimmassa osassa liittymissä saat rajattoman netin lisäksi myös normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit ilman rajoituksia. Suurin osa liittymistä kerryttää myös S-ryhmän bonusta, mikä on mukava lisä kaikille kyseisen kanta-asiakaskortin omistajille.

Käytä puhelintasi rajattomasti

Elisan perusliittymä on nimeltään Huoleton. Siinä sinun ei tarvitse miettiä puhelujen, tekstiviestien tai netin käytön määrää kotimaassa, sillä kaikki kuuluvat sinulle rajattomasti kuukausimaksun hinnalla. Yli puolet Huoleton-liittymistä tarjoaa samat asiat rajattomasti myös Baltiassa ja Pohjoismaissa. EU- ja ETA-maissa matkustaessasi voit käyttää tietyn verran dataa netissä ilman lisämaksua. EU- ja ETA-maissa matkustaessasi myös normaalihintaiset puhelut ja viestit EU- ja ETA-maiden numeroihin kuuluvat kuukausimaksun hintaan.

Miksi valita Elisan puhelinliittymä?

Kattavan verkon lisäksi Elisa tarjoaa kaikki liittymänsä ilman määräaikaisuuksia, jolloin voit vapaasti muuttaa liittymääsi, mikäli niin haluat. Elisalla on usein vaihtelevia tarjouksia, jolloin voit esimerkiksi tutustua haluamaasi liittymään alennettuun hintaan 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta nousee normaalille tasolle. Tämän lisäksi esimerkiksi alle 26-vuotiaat saattavat saada alennusta, mikäli valitsevat tietyn liittymän. Halutessasi voit antaa sähköpostiosoitteesi Elisan postituslistalle, jolloin pysyt aina ajan tasalla Elisan tarjouksista.

Nopea liittymä nettikäyttöön

Huoleton-liittymän nimen perässä oleva numero kertoo näppärästi kyseisen liittymän tarjoaman netin maksiminopeuden, joka vaihtelee liittymästä riippuen. Näin paljon internetiä käyttävät ihmiset voivat valita itselleen juuri sopivan liittymän. Elisan sivuilla voi myös helposti tarkistaa kuuluvuusalueen lisäksi lyhyellä testillä, mikä liittymä sopisi juuri sinulle kaikkein parhaiten.

Turvallinen liittymä lapselle

Elisa auttaa sinua myös lasten puhelimen käytön kanssa. Elisa tarjoaa sinulle liittymän, joka sopii hyvin lapsen ensimmäiseksi liittymäksi. Siinä voit asettaa aikarajat netin ja sovellusten käytölle, hallita sovellusten käyttöä ja seurata lapsesi asentamia sovelluksia, paikantaa lapsesi laitteen ja estää lapselle haitallisen sisällön näkyminen.

Vältä liian suuret puhelinlaskut

Mikäli haluat välttyä liian suurilta puhelinlaskuilta, tarjoaa Elisa sinulle monta eri tapaa kontrolloida laskun suuruutta. Voit asettaa itsellesi saldomuistutuksen, jossa asetat haluamasi muistutusrajan. Tämän rajan ylityttyä saat tekstiviestin rajan ylittymisestä, mutta liittymän toiminta ei katkea. Saldosopimuksessa puolestaan asettamasi rajasumman ylityttyä liittymästä lähtevä liikenne estetään. Hätänumeroon soittaminen on kuitenkin pysyvästi mahdollista. Saldosopimus muistuttaa sinua asettamasi rajan lähestymisestä laittamalla sinulle tekstiviestin saldorajan puolivälin ylittyessä sekä siinä vaiheessa, kun olet käyttänyt kolme neljäsosaa asettamastasi saldorajasta. Näin saldorajan ylittyminen ei tule sinulle yllätyksenä.

Liittymän laskutus myös käytön mukaan

Mikäli et kaipaa itsellesi valmista pakettia, on sinun mahdollisuus valita myös liittymä, jossa maksat käytön mukaisesti. Se sisältää rajattoman nettiyhteyden kotimaassa, Baltiassa ja Pohjoismaissa sekä pienen paketin nettidataa EU- ja ETA-alueilla ilman lisämaksuja. Tässä liittymässä sinua laskutetaan jokaisesta puhelusta ja tekstiviestistä erikseen, jolloin et maksa turhaa käyttämättä jääneistä puhepaketeista. Liittymä onkin oiva valinta ihmiselle, joka ei ole puhelimen suurkuluttaja.

Puhelinliittymä ilman nettiä

Elisa ottaa huomioon myös ne, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua käyttää internetiä puhelimellaan. Tätä varten on räätälöity aivan oma liittymä, jossa ei ole nettiyhteyttä ja jossa maksat tekstiviesteistä ja puheluista erikseen ilman erillistä puhepakettia.

Muokattavat prepaid-liittymät

Luonnollisesti Elisa tarjoaa myös prepaid-liittymän, jossa maksat käytön mukaan ennalta lataamasi saldon mukaisesti. Normaalissa prepaid-liittymässä maksat kaikesta käytön mukaan, mutta siihen on saatavilla myös lisäpalveluina kuukauden kestäviä älypuhelinpaketteja, puhepaketteja ja tekstiviestipaketteja.

Prepaid-liittymän tyylisiä liittymiä Elisalla on tarjota myös erilaisten Latausliittymien muodossa. Näissä liittymissä maksat puhelimesi käytöstä etukäteen. Saldon loppuessa saat Elisalta viestin, jonka jälkeen sinun on ladattava liittymällesi lisää saldoa. Voit valita liittymän, jossa ostat valitsemasi määrän tekstiviestejä ja puheminuutteja ja valitset nettiyhteyden haluamallasi nopeudella. Vaihtoehtoisesti sinulta veloitetaan puheluista aina erikseen, mutta voit halutessasi ostaa niihin tekstiviesti- tai nettipaketin. Mikäli et näitä halua, veloitetaan niistä sinulta käytön mukaan.

OmaElisa on aina käytettävissä

Elisa tarjoaa siis kattavan valikoiman erilaisia liittymiä monenlaiseen käyttöön. OmaElisa- palvelussa voit helposti hallita omistamiasi liittymiä. Siellä onnistuvat niin muutokset liittymääsi kuin liittymän vaihtaminenkin, mikäli et ole tyytyväinen nykyiseen valintaasi. Voit ladata OmaElisa-sovelluksen myös matkapuhelimeesi, jolloin pysyt aina ajan tasalla liittymiesi kanssa.

Elisa liittymätarjoukset

Säännöllisesti julkaistavat Elisa Saunalahti liittymätarjoukset ovat yleensä parhaita tilaisuuksia vaihtaa liittymää. Elisan liittymätarjoukset ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin tavallisessa tarjonnassa olevat liittymät, joten nappaamalla itselleen hyvän liittymätarjouksen voi säästää merkittävästi rahaa puhelinlaskussa. Parhaan liittymätarjouksen saa yleensä napattua itselleen seuraamalla vaihtuvia tarjouksia säännöllisesti, jolloin mikään uusi tarjous ei mene ohitse.