Moi Mobiili puhelinliittymät

Moi Mobiili on suomalainen, vuonna 2016 toimintansa aloittanut operaattori. Sen liittymissä käytössäsi on DNA:n 4G verkko, joka on takuulla nopea ja luotettava. Moi myös tarjoaa hyvät mahdollisuudet valita liittymääsi juuri ne palvelut kuin itse haluat. Sen sivuilta löydät näppärän sovelluksen, joka auttaa sinua kustomoimaan juuri sinulle itsellesi sopivan liittymän. Moi tituleeraakin itseään helpoksi, joustavaksi ja edulliseksi operaattoriksi. Uutena toimijana Moi on myös ottanut hiukan erilaisen lähestymistavan kilpailijoidensa liittymiin nähden. Voit hankkia yhden tilin, johon saat liitettyä kaikki perheesi tai yrityksesi käyttämät sim-kortilla toimivat laitteet puhelimista, varashälyttimiin. Liitettyjen simmien määrä myös kerryttää yhteistä datapottia, jota kaikki liittymän käyttäjät voivat jakaa ja kuluttaa. Simmejä voit hankkia aina lisää huikean edulliseen, vain 6€ hintaan ja yhdellä simmillä saat 4Gt dataa käyttöön. Sinulla ei myöskään ole sitoutumispakkoa. Joustava palvelu mahdollistaa paremman hintaseurannan ja suuremmat säästöt.

Moi Mobiilin liittymät:

Miksi Moi Mobiili?

Moi Mobiili on kotimainen operaattori jonka palveluidea on ainutlaatuinen suomalaisilla markkinoilla. Et maksa liittymistä vaan simmeistä. Se myös luottaa asiakkaisiinsa ja palvelukonseptiinsa, eikä siksi vaadi minkäänlaista sitoutumista sinulta. Moi Mobiili on loistava valinta perheille ja yrityksille sekä kaikille, jotka haluavat seurata tarkasti ja reaaliaikaisesti liittymäänsä sekä sen kustannuksia. Moi mobiili tarjoaa loistavat mahdollisuudet muokata liittymää juuri kullekin asiakkaalle sopivaksi, helposti ja nopeasti. Mun Moissa on kaikki mitä voit tarvita liittymäsi hallitsemiseen. Myös laskutuksesta on tehty uskomattoman helppoa. Kaikki tilisi alaisuudessa olevat simmit linkitetään yhteen laskuun, joka veloitetaan kuukausittain valitsemaltasi maksukortilta. Voit turvallisin mielin kokeilla Moi Mobiilia ja mikäli et ole tyytyväinen palveluun, voit vaihtaa operaattoria. Et siis voi hävitä mitään.

Mun Moi – Hallinnoi useita liittymiä helposti!

Mun Moi on Moi Mobiilin tilinhallintasovellus. Siellä voit aktivoida palveluita, tilata simmejä, seurata reaaliajassa datankäyttöäsi ja muuta kulutusta sekä myös muuttaa, muokata tai jopa sulkea palveluita. Liittymätyypinkin vaihto onnistuu siis sovelluksen kautta. Mun Moi tuo lisää joustavuutta, sillä voit itse määritellä palvelusi ja tarpeesi yhä uudelleen ja uudelleen, ilman, että joudut jonottamaan asiakaspalvelua puhelimessa.  Mun Moissa näet kaikkien tiliin liitettyjen simmien kulutuksen, mikä auttaa myös seuraamaan esimerkiksi lastesi datankäyttöä.

Käyttäjätunnuksena Mun Moissa toimii tilauksen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoite. Salasanan luot itse. Koska Mun Moihin pääsee kirjautumaan millä laitteella tahansa, on se myös erittäin kätevä, mikäli puhelimesi katoaa tai varastetaan. Saat nimittäin tilapäisesti suljettua liittymän heti kun tarve tulee. Vorot eivät pääse soittelemaan sinun laskuusi kaukomaille. Mun Moista löydät myös PUK-koodit sekä maksullisten palveluiden estot. Mun Moista löydät siis kaiken mitä voit mahdollisesti tarvita liittymääsi ajatellen.

Moi liittymän laskujen maksaminen

Laskujen maksamisesta on tehty todella helppoa ja yksinkertaista Moi Mobiililla. Maksut nimittäin veloitetaan suoraan maksukortiltasi. Kun avaat Moin tilin, sinulta kysytään korttitietojasi (näitä ovat kortinhaltijan nimi, kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi). Laskutuskauden alussa sinulta veloitetaan kiinteä kuukausimaksu sekä edellisen laskutuskauden juoksevat kulut. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, jos koiranpentusi tuhoaa paperilaskusi tai jos sähköposti luokittelee laskusi roskapostiksi. Maksumuistutukset ovat historiaa Moi Mobiililla. Säästät myös aikaa, kun veloitukset lähtevät automaattisesti maksukortiltasi.

Kenelle Moi Mobiili sopii?

Moi Mobiilin liittymät sopivat kenelle tahansa. Kukapa ei haluaisi olla itse oman onnensa, tai siis liittymänsä seppä. Joustavuutensa ansiosta liittymä sopii ihan jokaiselle, ihan jokaiseen tarpeeseen. Valitse Moi varsinkin, jos tykkäät olla hyvin perillä siitä, mitä kulutat ja miten kulutat. Moi Mobiili mahdollistaa myös näppärästi muutokset liittymääsi, jos huomaat tarpeidesi muuttuneen. Yhden tilin kautta saat myös simmit jokaiseen käyttämääsi laitteeseen. Kaikkien laitteiden käytöstä kertyy vain yksi lasku kuukaudessa, joka menee suoraveloituksena kortiltasi. Moi on nykyaikainen operaattori, jolle asiakaskokemus on ensisijaisen tärkeä. Uutena ja vielä suhteellisen pienenä palveluntarjoajana se panostaakin luomaan sinulle positiivisen ja hyvän käyttökokemuksen. Moi Mobiili on myös erityisen hyvä valinta yrittäjille ja perheellisille tai mikäli tarvitset liittymää Suomessa vain lyhyeksi aikaa kerrallaan.

Perheelle

Koska Moi Mobiilissa hankitaan perinteisen liittymän sijaan tili, johon voi yhdistää niin monta simmiä kuin tarvitsee, sopii se hyvin lapsiperheille. Vanhempana voit avata simmejä tarvittaessa   Mun Moi-sovelluksen kautta. Varsinkin lapselle ensimmäisenä liittymänä kuuden euron hintainen simmi on kätevä ja edullinen valinta. Lapsen kasvaessa, voi hankkia erilaisia lisäpalveluita liittymään tai päivittää liittymän toisenlaiseen. Voit siis räätälöidä liittymän juuri lapsesi ikään ja tarpeisiin sopivaksi. Moi Mobiili mahdollistaa myös liittymän käytön seuraamisen. Vanhempana voit siis seurata esimerkiksi sitä, paljonko lapsesi surffailee netissä.

Moi Mobiili on myös hyvä valinta perheen senioriväelle, mikäli liittymäasioiden hoitaminen tuottaa vaikeuksia.

Yritykselle

Yksi tili ja useampi sim-kortti ovat hyvä ratkaisu myös yrityksille. Helppokäyttöisyys ja yksinkertainen laskutus säästävät aikaa ja rahaa. Koska saat yhdistettyä kaikki yrityksesi tarvitsemat simmit yhden tilin alle, saat myös vain yhden laskun, joka veloitetaan haluamaltasi maksukortilta suoraan. Saat siis työntekijöidesi työpuhelimet, varashälyttimet ja esimerkiksi mokkulat kaikki saman tilin alle. Mun Moi-sovellus myös antaa sinulle yrittäjänä enemmän vaikutusvaltaa koko yrityksesi liittymäasioihin.

Moi Moibiililla käytössä nopea 4G LTE – verkko

Moi Mobiilin puhelinliittymät käyttävät nopeaa ja kattavaa DNA:n 4G LTE –verkkoa. Tiedonsiirtonopeus on maksimissaan 100 Mbit/s. Verkko on suunniteltu dataverkoksi ja siksi videoiden toistaminen, pelien pelaaminen ja muu surffailu onnistuvat näppärästi ja ongelmitta. Koska verkon nopeus on luokkaa F1-auto, soveltuu se myös, vaikka kodin langattomaksi verkoksi.  Moi Mobiililla on toki myös valmius käyttää 5G-verkkoa, jos se on saatavilla ja laitteisto kunnossa.

EU/ETA –alueella netin käyttö on ”kuuden euron simmi” -liittymässä yhteen gigaan asti samanhintaista kuin käyttö kotimaassa. Muiden liittymien rajaton netti takaa myös EU- ja ETA –alueilla enemmän dataa kotimaan hinnalla.

Moin liittymissä ei ole sitoutumispakkoa!

Missään Moi Mobiilin liittymissä ei ole määräaikaisuuksia tai sitoutumispakkoa. Voit olla Moin asiakkaana siis juuri niin kauan kuin haluat ja muokata tai vaihtaa liittymääsi milloin haluat. Saat siis juuri sellaisen liittymän kuin haluat ja jos mielesi muuttuu, voit muuttaa liittymääsi. Jos et siis ole tyytyväinen palveluusi, voit vaihtaa operaattoria milloin vain. Mikäli hankit Moi Mobiili liittymän netistä, sinulla on myös 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Moi Mobiili – lisäpalvelut

Jokaiseen Moi Mobiilin simmiin voi valita tarpeensa mukaan lisäpalveluita. Näitä ovat esimerkiksi rajaton puheaika tai rajaton data. Voit tehdä kaikki muutokset itse Mun Moi- palvelussa. Liittymä on siis täysin omissa käsissäsi ja voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin sillä hetkellä haluat. Lisäpalveluiden hinnaston sekä ulkomaan hinnaston löydät Moi Mobiilin sivuilta.

 

Telia Rajaton Puhe 150M – Erikoistarjous!