Telia puhelinliittymät

Telia tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman erilaisia liittymiä, joten voit valita omaan käyttöösi sopivan liittymän vaivattomasti. Lisäksi kaikkiin Telian liittymiin on saatavilla perinteisen SIM- kortin lisäksi sähköinen eSIM, mikäli laitteesi on yhteensopiva eSIMin kanssa. Yhteensopivuuden voit tarkistaa vaivattomasti Telian sivuilta. Halutessasi voit myös päivittää nykyisen SIM-korttisi eSIMiin Telian verkkosivuilla.

Liittymä ilman rajoituksia

Telian tavallisin puhelinliittymä tunnetaan nimellä Rajaton. Kaikissa Rajaton-liittymissä internetin käyttö on rajatonta kotimaassa, eli siinä ei ole datakattoa. Suurimmassa osassa liittymiä internetin käyttö on rajatonta myös Baltiassa ja Pohjoismaissa. EU- ja ETA-maissa liittymissä on vuorokausikohtainen datakatto, jonka suuruus riippuu liittymästä. Datakaton ylittymisen jälkeen internet toimii normaalilla nopeudella pientä lisämaksua vastaan tiettyyn rajaan asti, jonka jälkeen netin käyttö on rajatonta, mutta nopeus tippuu 128 kilobittiin sekunnissa.

Miksi valita Telian puhelinliittymä?

Telia tarjoaa monipuolisen valikoiman liittymiä, joten voit valita itsellesi sopivan omien vaatimuksiesi mukaan. Rajaton-liittymän nimessä oleva numero ilmaisee internetin suurimman mahdollisen siirtonopeuden megabitteinä sekunnissa. Monipuolisimmat Rajaton-liittymät tarjoavat myös rajattomat puhelut ja tekstiviestit kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Palvelu- ja yritysnumerot sekä puhelut ja tekstiviestit kotimaasta EU- ja ETA-maihin eivät kuulu näihin paketteihin, vaan niistä laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Liittymät kevyempään käyttöön

Kevyempään käyttöön tarkoitetut Rajaton-liittymät tarjoavat tietyn määrän ilmaisia tekstiviestejä ja puheluminuutteja kuukautta kohti. Sinun on myös mahdollista valita itsellesi liittymä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan erillisen hinnaston perusteella ja internet on rajatonta vain kotimaassa.

Liittymä käytön mukaan

Kaikki asiakkaat eivät halua valmista pakettia, varsinkaan jos puhelimen käyttö on vähäistä. Tätä varten Telia tarjoaa asiakkailleen liittymän, jossa sinua laskutetaan vain käytön mukaan. Liittymä tarjoaa myös hintaturvan, jolloin puhelimen peruskäyttö maksaa maksimissaan ennalta määritellyn summan kuukaudessa.

Liittymä ilman sitoumuksia

Luonnollisesti Telia tarjoaa erilaisia alennuksia liittymiinsä, jotka vaihtelevat kausittain. Yhdessäkään Telian liittymässä ei ole määräaikaisvaatimusta ja osan liittymistä voit saada vuoden ajaksi hieman alennettuun hintaan. Tämän lisäksi erikoistapauksissa liittymää voi päästä kokeilemaan kuukauden ajan maksutta, jonka jälkeen sinua aletaan laskuttaa käytön mukaan.

Telia Prepaid

Halutessasi voit myös tilata prepaid-liittymän, jossa netin käytöstä sekä puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan erikseen ja voit käyttää puhelinta normaalisti niin kauan, kuin ladattua saldoa riittää.

Saldoa voi ladata aina tarvittaessa lisää, minkä lisäksi liittymään voi ladata myös netti- ja yhdistelmäpaketteja oman mielen mukaan.

Rajoita puhelinlaskusi määrää

Telian liittymiin on mahdollista tehdä saldosopimus, jonka avulla voit kontrolloida liittymäsi puhe- ja tekstiviestipaketin ylittävää puhelinliikennettä. Käyttöraja-palvelu puolestaan seuraa kaikkea liittymällä tapahtuvaa käyttöä ja asetetun summan ylityttyä puhelimen käyttö suljetaan siten, että sillä voi enää ainoastaan vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä soittaa hätänumeroon.

Vaivaton ensiliittymä lapselle

Nuorille ja lapsille Telia tarjoaa pysyvämpiä tarjouksia. Lapsille on esimerkiksi tarjolla liittymä, joka sisältää rajattoman internetin kotimaassa, Baltiassa ja Pohjoismaissa sekä tekstiviesti- ja puhepaketin. Mikäli teet lapsesi liittymään saldosopimuksen, voit liittää tähän sopimukseen oman puhelinliittymäsi, jolloin saat tiedon siitä, mikäli lapsesi ylittää saldorajaksi asettamasi summan.

Edullisia tarjouksia nuorille

Alle 28-vuotiaille Telia puolestaan tarjoaa joitain liittymiä alennettuun hintaan. Alennettu hinta on voimassa kaksi vuotta liittymän hankkimisesta, jonka jälkeen liittymän hinta palaa samalle tasolle kuin kaikilla muilla asiakkailla.

Hanki liittymä helposti netistä

Joskus sopivan liittymän etsiminen voi olla vaikeaa, mutta Telialla on ratkaisu myös tähän – voit ladata sovelluksen, joka kertoo sinulle arvion hinnasta nykyiseen käyttöösi perustuen. Voit siis arvailematta valita itsellesi sopivan liittymän ja ottaa selvää siitä, paljon maksaisit puhelimesi käytöstä.

Telia tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman erilaisia liittymiä. Liittymien hallinta on helppoa, sillä sinun ei tarvitse kuin kirjautua Telian sivuille ja pääset hallitsemaan liittymääsi tai jopa vaihtamaan liittymän johonkin toiseen, mikäli et ole tyytyväinen nykyiseen vaihtoehtoon.